JUSTICE – ny klubba för barn

JUSTICE – ny klubba för barn

Ishockeystjärnan Maria Rooth lanserar tidernas första hockeyklubba för barn

I alla tider har barn tvingats spela med hockeyklubbor som inte är anpassade för dem. Nu blir det ändring på det – tack vare förra landslagsspelaren Maria Rooth.

– Jag har varit med och tagit fram en fantastisk hockeyklubba! Den är fjäderlätt och har både olika längder och flex som passar alla barn – tjejer som killar. Det är unikt, säger Maria Rooth.

Arbetet med att utveckla klubborna har tagit över två år. Nu är marknadens lättaste klubba här och den lanseras av Maria Rooth, som tillsammans med Leif Göransson samt Mattias Normark har startat företaget Inwest AB.

– Ända sedan jag startade min egen hockeyskola 2006 har jag sett att barn spelar med alldeles för styva klubbor. Dagens ishockey handlar mycket om snabba skott och där är flexen helt avgörande. Nu kan barn äntligen lära sig skjuta rätt när de är barn.

JUSTICE Hockey står för en ishockey för alla. Alla ska ha möjlighet att skjuta bra skott och därmed få ännu roligare med sin ishockey. JUSTICE  står också för rent och schysst spel, där man tar hand om både varandra och sin utrustning.

Klubban finns även för vuxna, men är primärt framtagen för barn där man kan välja så lågt som till 20 flex. Klubban kan göras i alla längder och flex.

För mer information, se https://justicehockey.se eller kontakta Maria Rooth via kontaktformuläret här på siten!

Maria med den nya JUSTICE klubban.

2Kommentarer

  • Malin / 2 juni 2020 7:28

    Hej, vår dottern är intresserad av att köpa en hockeyklubba av dig. Hur går jag tillväga, för att kunna köpa en?

Kommentera