Anmäl Dig här – Ringette

Maria_rooth_logo_swoosh GUL_Rityta 1

JA, du har kommit rätt! Maria Rooth Sommarhockeyskola är en skola som funnits sen 2006, enbart för ishockeyspelande tjejer. Vi har funnits i Halmstad sen 2012, och vi trivs kanonbra här. Vi har en bra träningsmiljö i och kring Halmstad Arena samt även bra boendemöjligheter för internat (Klaraskolan v 29).

 

Nu utökar vi skolan med en Ringette-grupp då vi fått till oss att ni blir fler och fler och behöver en plats att träna och utvecklas på under sommaren. Detta tycker vi är enormt roligt! Välkomna!

 

Vi heter Maria Rooth Sommarhockeyskola, men känn er som hemma – lägret under vecka 29 är verkligen även för er. Vi hoppas ni ska trivas, och vilja komma tillbaka. Ni delar campen med tre ishockeygrupper på totalt ca 100 elever (bara tjejer).

 

Våra värderingar bygger på en tanke om att se varje elev. Vi vill stötta, stärka och inspirera er att fortsätta träna och må bra. Vi finns här för er med många ledare samt varma leenden. Du hittar anmälningsformuläret längre ner.

 

Hälsningar,

Maria Rooth m.fl

När: Vecka 29 (15-21 juli)
Var: Halmstad Arena
Boende: Klaraskolan
Pris: 5 200 SEK, allt inkluderat med boende, träning, mat, t-shirt samt diplom.

Läs igenom skolans elevkontrakt innan du gör anmälan

Bild på elevkontrakt 2021
Maria Rooth Ringette Camp 2024
OBS: Anmälningsavgiften på 1 500 SEK betalas i direkt anslutning till antagningsbeskedet som kommer några dagar efter din anmälan. Du hittar all information om skolan samt betalningsinformation i rullgardinsmenyn under SOMMARHOCKEYSKOLAN 2024 ovan.
Jag godkänner att elevens namn publiceras på hemsidan över antagna elever.
Kort beskrivning om var eleven ligger utvecklingsmässigt, om du vill utveckla svaret ovan.
Vi kan inte garantera att du kommer att placeras i ditt förstahandsval om det blir fler än en grupp, och uppskattar att du har överseende med detta. Håll texten kort, tack!
Välj inom vilket intervall spelaren är i längd då lägret börjar (på ett ungefär)
Inte förälderns email, den lägger ni in senare. Lämna blank om eleven inte har en email.
Vi garanterar inget bad i Halmstad, men vill ändå veta om simkunnigheten.
Click or drag a file to this area to upload.
Bilden används på ackrediteringen som eleven bär med sig hela veckan. Vi behöver den också för att koppla namn till ansikte redan innan lägret.
Godkänner publicering av foto av eleven på hemsida och sociala medier under samt efter skolan.
Jag godkänner att ni förvarar min dotters Anmälningsuppgifter till sommarens hockeyskola, både i elektronisk form samt i excelark för att möjliggöra administrationen av skolan.
Enligt ovan