Anmäl Dig här

SKOLAN ÄR FULLBOKAD!
ANMÄL DIG ENDAST OM DU KAN KOMMA TILL SKOLAN MED KORT VARSEL!

Läs igenom skolans elevkontrakt innan du gör anmälan

Bild på elevkontrakt 2021
Anmälningsavgiften på 1 500 SEK betalas i direkt anslutning till antagningsbeskedet, samt resterande avgift 2 800 SEK (dagelev) alt 3 600 SEK (internat) senast 30 april. Du hittar du all information om skolan samt betalningsinformation i rullgardinsmenyn under SOMMARHOCKEYSKOLAN 2023 ovan.
Jag godkänner att min dotters namn publiceras på hemsidan över anmälda (samt senare även antagna) elever
Hur länge har du spelat? Beskriv din erfarenhet inom ishockeyn, vilken nivå du ligger på, allt som kan vara av intresse för oss för att förstå vilken grupp du bäst passar i.
Vi kan inte garantera att du kommer att placeras i ditt förstahandsval, och uppskattar att du har överseende med detta. Håll texten kort, tack!
Internat =Boende på skola, Dagelev = Elev ordnar eget boende TÄNK PÅ: Ditt barn bör öva på att klara av att bo ifrån sina föräldrar/anhöriga innan campen.
Välj inom vilket intervall spelaren är i längd då lägret börjar (på ett ungefär)
Inte förälderns email, den lägger ni in senare. Lämna blank om eleven inte har en email.
Vi garanterar inget bad i Halmstad, men vill ändå veta om simkunnigheten.
Click or drag a file to this area to upload.
Bilden används på ackrediteringen som eleven bär med sig hela veckan. Vi behöver den också för att koppla namn till ansikte redan innan lägret.
Jag godkänner att min dotter syns i en video som visas på invigningen. Här finns inga namn kopplat till bilderna. Bilderna är från föregående års Maria Rooth Sommarhockeyskolor. Jag godkänner även att invigningsvideon läggs ut på Maria Rooths youtube-kanal samt visas på Maria Rooths olika sociala kanaler, inklusive hemsidan.
Jag godkänner att min dotter finns med på bilder/videos som tas under veckan och senare läggs ut på Maria Rooths sociala medier såsom instagram / facebook / twitter etc, samt även på hemsidan.
Jag godkänner att ni förvarar min dotters Anmälningsuppgifter till sommarens hockeyskola, både i elektronisk form samt i excelark för att möjliggöra administrationen av skolan.
Enligt ovan