Skolans fördelar

Varför välja Maria Rooth Sommarhockeyskola?

Skolan riktar sig bara till tjejer, vilket innebär att tjejerna får uppleva en osannolikt rolig och inspirerande vecka med likasinnade kompisar. Under veckan får tjejerna många nya vänner, de lär sig massor, och inspireras att fortsätta att träna hårt för att utvecklas!

Skolan har nästan bara kvinnliga ledare, alla med en unik och genuin bakgrund som gett dem otroliga kunskaper i hur man bäst tränar tjejer. Många av ledarna kommer från svenska damlandslaget, och de har varit enormt uppskattade av såväl spelare som föräldrar. Vi ledare ser till att alla tjejer känner sig ”sedda”, vilket vi anser vara en av våra viktigaste uppgifter! Ishockey är en lagsport där kamratskap och respekt för sina kompisar är ett måste. Just därför ger vi ut ett pris i slutet av veckan till ”Veckans kompis”, bland andra priser.

Vi vet hur man tränar tjejer! Vi har all kunskap som krävs för att göra deltagarna till framtidens stjärnor. Vi brinner för att lära ut och undervisa hockeyns grunder till nyfikna tjejer som vill bli bättre i sin sport. Vi garanterar en underbar vecka med en massa skoj!