Will2Skill / Rooth Skillscamp

När: 8-9 augusti 2020
Deltagare: Killar och tjejer 2010 och äldre (undantag kan beviljas)
Antal platser: 50 st, indelat i 2 grupper á 25 i varje

Ispass: Totalt ca 6 h is fördelat på 2 dagar
Pris: 2295:-
Pris Målvakter: 1150:- (halva priset)

 

Maria Rooth och William Wallén (will2skill) kör för första gången en skillscamp ihop, och starten blir i Tyrs Hov i Tyringe 8-9 augusti. Alla som önskar utveckla sig både som människa och ishockeyspelare är välkomna. Killar, tjejer, barn, juniorer, vuxna…you name it! Det blir mycket individuell träning, så kom som du är med ett öppet sinne för att lära dig mer om världens bästa sport.

 

William (Will2Skill) jobbar idag som skillscoach på heltid, medans Maria bland annat driver en av världens största sommarhockeyskolor för tjejer i Halmstad. Duon har således stor erfarenhet av att driva camper, samt undervisa ishockey. Båda brinner för uppgiften – en uppgift som handlar om att se alla elever, lära ut ishockeyns tekniska grunder, skills och trix, samt att få eleverna att inse värdet av att vara en bra människa både på och utanför isen.

 

Både William och Maria brinner för att alla ska bli sedda. Träningar ska vara roliga, och både leenden och skratt ska vara närvarande alla dagar. Vi erbjuder ca 6 timmar is fördelat på två dagar, varm lunch båda dagarna samt mellanmål. Vi kommer starta båda dagarna runt 10.00 med grupp 1, och vara klara runt 16-17. Exakt schema skickas ut i tid till alla deltagare.

 

Platserna är begränsade, först till kvarn.

 

Välkommen till Sveriges kanske hjärtligaste skillscamp!

Maria Rooth
OS-silvermedaljör 2006
IIHF Hall of Fame Inductee 2015

William Wallén
Will2Skill
Rögle Skillscoach

Först när du blivit antagen till campen, gör du betalningen. Detta får du besked om i ett mail!

 

Betalningsinformation:

Rooth Performance AB

Bankgiro 5068-8647 (Märk med elevens namn samt orten campen är på, t.ex Anders Andersson, Tyringe)

Swish 123-023 46 66 (Märk med elevens namn samt orten campen är på, t.ex Anders Andersson, Tyringe)

 

Angående Coronaviruset
Vi följer regeringens samt folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande försiktighet vid evenemang där personer vistas tillsammans. Om spelare eller föräldrar uppvisar minsta tecken på symptom för Covid-19, så skall ni stanna hemma. Detsamma gäller om ni har varit i område där smittspridning sker eller har skett.

 

Här anmäler du dig! Kom ihåg…först till kvarn!

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Anmäl Mig!