IIHF Hall of Fame

IIHF Hall of Fame

December 2014

Wow. 

Invald i IIHF Hall of Fame – för mig helt galet stort och ofattbart. Ett fantastisk erkännande och som kronan på verket på min karriär. Jag är så väldigt stolt och känner en sådan enormt tacksamhet till så många människor som stöttat mig genom min karriär – allt från otroligt duktiga och ambitiösa tränare och medspelare till fans, familj och vänner. Stort tack till er alla! 

 

December 2014

Wow. 

Elected into the IIHF Hockey Hall of Fame – what an incredibly huge honor.  It is such a great recognition and the crowning of my career. I am so very proud and feel such enormous gratitude to so many people who have supported me throughout my career – everything from incredibly talented and ambitious coaches and fellow players to fans, family and friends . Many thanks to you all!

Inga kommentarer

Kommentera