Heldag med Värmdö Ladies

Heldag med Värmdö Ladies

Efter en heldag med Värmdö Ladies har jag återigen fått uppleva hur ishockeyn kan engagera och bidra med så mycket glädje och sammanhållning. Vilken entusiasm och glöd dessa tjejer visade! Tack för att jag fick komma och hålla några ispass och en föreläsning med er. En fantastisk lördag helt enkelt.

Stort lycka till och kör hårt!!

närbild jag coachar gruppbild2

jag coachar

After a full day of hockey with Värmdö Ladies, I have once again experienced how hockey can engage and contribute with so much joy and unity. The girls showed great enthusiasm! Thank you for inviting me to hold some ice sessions and a lecture with you. Simply a fantastic Saturday!

Good luck and go hard!

gruppbild2 jag coachar

närbild jag coachar

Inga kommentarer

Kommentera