Frågor och svar inför SHS 2022

När öppnar anmälningslänken?
SVAR: I början av februari, mest troligt på fredag (4/2) förmiddag! Håll utkik här på hemsidan samt i våra sociala kanaler såsom på instagram, facebook för exakt datum och tid.

 

När får jag besked om jag blir antagen?
SVAR: Antagningarna sker löpande, oftast inom 2-5 dagar efter din anmälan under normala förhållanden.

 

Hur många elever kommer ni att ta in i år?
SVAR: Vår ambition är att ta in 272 elever, fördelat på 8 grupper. Vi startar med att fylla upp till 170 elever som innebär 5 grupper. Sen får framtiden utvisa om vi kan ta in fler just i sommar.

 

Kommer det finnas en ny kollektion kläder att köpa den här sommaren?
SVAR: JA. Vi tar just nu fram nya snygga kläder som kommer att kunna förbokas innan skolan startar. Det blir hockey hoods, zip hoods, shorts, träningsbyxor/joggingbyxor samt eventuellt lite andra nya produkter. Välkomna till fiket där vi kommer att ha kläderna under veckan.

 

När ska jag betala in slutbetalningen?
SVAR: 30 april är sista datum för slutbetalningen.

 

Vad innebär force mejeure som är tillagt i villkoren?
SVAR: Om en force majeure-situation inträffar och Maria Rooth Sommarhockeyskola med anledning av denna omständighet, som är utanför dennes kontroll, eller om ishockeyförbundet eller myndighet bedömer att det är nödvändigt för deltagares säkerhet eller hälsa, tvingas ställa in sommarhockeyskolan, kommer Maria Rooth Sommarhockeyskola behålla 500 SEK för administrativa kostnader. Detta med syftet att täcka en del av de kostnader som åläggs Maria Rooth Sommarhockeyskola vid ett avbokat evenemang.