Digital inspirationsföreläsning

Digital inspirationsföreläsning online

Letar du efter en digital inspirationsföreläsare online med närvaro som om ni vore i samma rum? Då har du kommit till rätt ställe. Med en kraftfull digital föreläsning levererar Maria Rooth budskap om viktiga ämnen som machokultur, jämlikhet, inkludering och ledarskap. Hennes inspirationsföreläsning är uppbyggd på ett inklusivt sätt, så att vem som helst ska kunna relatera och applicera de råd hon ger på sina egna liv och situationer. Med Maria Rooth som gästtalare får du en digital inspirationsföreläsning som ger starka intryck, rysningar och glädjetårar.

Maria Rooth som digital föreläsare

Rollen som föreläsare är något Maria Rooth tar på sig med bravur. Hela Norden har fått ta del av hennes inspirationsföreläsningar sedan 2011, där hon med en unik inlevelse får med sig publiken och bjuder på både skratt och tårar. När pandemin vände upp och ner på våra liv i 2020 var Maria inget undantag. Trots att fysiska föreläsningar inte längre var en möjlighet, förstod hon att det var nu som människor behövde motivation som mest.

 

Därför erbjuder Maria Rooth en digital inspirationsföreläsning av hög rang. I hennes motiverande föredrag får du ta del av en unik historia om livet som kvinnlig elitspelare i en mansdominerad sport. Hon ger oss en smak av hur ett bra ledarskap ser ut, och hur livsviktigt det är att integrera inkludering och jämlikhet i livets alla situationer och sammanhang.

Digital inspirationsföreläsning online. Maria Rooth leverar digital föreläsning om motivation.
Maria Rooth är en inspirationsföreläsare som erbjuder föreläsningar om motivation online eller på plats.
Inspirationsföreläsning om motivation. Maria Rooth är en inspirationsföreläsare som erbjuder digital föreläsning om motivation.

En föreläsning om machokultur, inkludering och jämlikhet

Genom sin digitala inspirationsföreläsning tar Maria med oss på en resa genom livet som kvinnlig elithockeyspelare. Vi får höra om viljan att lyckas och ta plats som kvinna i en mansdominerad idrott, och hur man med motivation och träning kan ta sig hur långt som helst.

 

Maria tar upp ämnen som för henne är oerhört viktiga att uppmärksamma och synas bland. Hennes inspirationsföreläsning handlar inte bara om motivation och målsättning, men även om machokulturens inverkan på samhället och hur viktigt det är som ledare att lägga vikt på inkludering och jämlikhet.

 

Här har vi en person som vet hur man når framgång och som är villig att dela med sig av ovärdeliga tips och erfarenheter. Maria talar om självledarskap och förmågan att styra sina tankar och beteenden mot uppsatta mål. I hennes inspirationsföreläsning får vi ta del av konkreta verktyg till hur man kan utveckla sin förmåga att leda sig själv. Bland annat genom att ha ett mål i sikte för att veta vart man är på väg, veta vilket hårt och fokuserat jobb som krävs för att nå dit man vill komma, samt vara medveten om hur stor betydelse den mentala inställningen har för att nå förändring.

Digital föreläsning om motivation

I det stora hela handlar Marias inspirationsföreläsning om motivation. Hon må prata i hockeytermer, men gör det på ett sätt som alla kan känna igen sig i. Vare sig det handlar om motivation för att nå ett säljmål, att ta sig igenom en livskris eller prestera bättre på jobbet kan man applicera Marias tankesätt. Hennes mål som inspirationsföreläsare är att inspirera och engagera om något som rör många genom sin fantastiska resa som ishockeyspelare.

 

Maria levererar en digital inspirationsföreläsning om motivation som passar för alla tillfällen. Hon är mycket flexibel i sitt arbetssätt och kan skräddarsy sin föreläsning efter kundens behov, oavsett om det gäller en fysisk eller digital föreläsning online.

Därför bör du boka Maria som digital föreläsare

  • Fick betyg 4,12 av 5 på Stora Ledarskapsdagen 2020
  • Nominerad till årets inspiratör 2018
  • En föreläsning om motivation som går att översätta till alla situationer och livsstilar
  • Tar upp aktuella och viktiga ämnen som människors lika värde och rättigheter
  • Ger konkreta exempel och verktyg
  • En inspirationsföreläsning med WOW-känsla
  • Välformulerad och träffsäker föreläsning som är spännande att lyssna på