Digital inspirationsföreläsare

Digital inspirationsföreläsare online

När du söker en digital inspirationsföreläsare online, med närvaro som om ni vore i samma rum, har du helt klart hittat rätt. Maria Rooth levererar kraftfulla budskap om machokultur, jämlikhet, inkludering och ledarskap i en digital inspirationsföreläsning du sent kommer glömma. Att inkludering är något Maria är mån om märks väl på sättet hennes föreläsning är uppbyggd på. Trots att hon pratar utifrån egen erfarenhet i hockey termer, gör hon det på ett sätt där vem som helst kan relatera. Med Maria Rooth som gästtalare får du en digital inspirationsföreläsare som ger starka intryck, rysningar och glädjetårar.

Maria Rooth som digital föreläsare

Maria Rooth tog sig an rollen som inspirationsläsare 2011 och sedan dess har hon tagit hela Norden med storm. Med en unik inlevelse får hon med sig publiken och lockar fram både skratt och tårar. När 2020 kom med en världsomfattande pandemi vändes vår vardag upp och ner, och möjligheten för fysiska föreläsningar försvann. Istället för att kasta in handduken förstod Maria att det var nu som människor behövde hennes motivation som mest.

Genom att lägga till ett ”digital” framför ”föreläsare” tog Maria sitt projekt till nästa nivå, och erbjuder idag en digital föreläsning av hög rang. Missa inte chansen att få höra hennes unika och motiverande historia om livet som kvinnlig elitspelare i en mansdominerad sport. Hon ger publiken en smak av hur ett bra ledarskap ser ut, och får en verkligen att förstå hur livsviktigt inkludering och jämlikhet faktiskt är i livets alla situationer.

Digital inspirationsföreläsning online. Maria Rooth leverar digital föreläsning om motivation.
Maria Rooth är en inspirationsföreläsare som erbjuder föreläsningar om motivation online eller på plats.
Inspirationsföreläsning om motivation. Maria Rooth är en inspirationsföreläsare som erbjuder digital föreläsning om motivation.

En digital föreläsning om machokultur, inkludering och jämlikhet

När du väljer Maria som digital inspirationsföreläsare tas du med på en imponerande resa genom livet som kvinnlig elithockeyspelare. Du får ta del av en stark vilja att lyckas och ta plats som kvinna i en mansdominerad idrott, och inte minst veta hemligheten bakom hur motivation och träning kan ta en i princip hur långt som helst.

I sin digitala inspirationsföreläsning tar Maria upp ämnen som för henne är oerhört viktiga att uppmärksamma och synas bland. Som digital föreläsare pratar hon inte bara om motivation och målsättning, men även om vilken inverkan machokulturen har på på samhället. Ett ämne som borde diskuteras mycket mer än vad det egentlig gör, tillsammans med hur viktigt det är som ledare att lägga större vikt på inkludering och jämlikhet.

Med Maria Rooth får du helt enkelt en digital inspirationsföreläsare som vet hur man når framgång, och delar med sig av ovärdeliga tips och erfarenheter med stor villighet. Hon talar om självledarskap och hur man lär sig att styra över sina egna tankar och beteenden, vilket är en nyttig egenskap att ha i många av livets situationer. Vi får även ta del av konkreta verktyg om hur man kan utveckla sin förmåga att leda sig själv.

Bland annat genom att:

 1. Ha ett mål i sikte
 2. Veta vart man är påväg
 3. Förstå vad som krävs för att nå dit
 4. Vara medveten om hur stor betydelse den mentala inställningen har

Digital föreläsare, inspiratör och motivatör

Som digital föreläsare pratar Maria i det stora hela om motivation, och trots att språket går i hockey termer använder hon det på ett sätt som alla kan känna igen sig i. Marias tankesätt går att appliceras i alla situationer, vare sig du behöver motivation för att nå ett säljmål, att bli av med ett beroende eller ta dig igenom en livskris. Hennes ambition som inspirationsföreläsare är att inspirera och engagera, något hon lever upp till när hon tar oss genom sin fantastiska resa som ishockeyspelare.

Med Maria Rooth som digital inspirationsföreläsare får du en föreläsning om motivation som passar för alla tillfällen. Har du särskilda önskemål är det inga problem, Maria är mycket flexibel i sitt arbetssätt och arbetar gärna ihop en skräddarsydd föreläsning helt efter dina behov. Oavsett om det gäller en fysisk eller digital föreläsning online.

Därför bör du boka Maria som digital föreläsare

 • Fick betyg 4,12 av 5 på Stora Ledarskapsdagen 2020
 • Nominerad till årets inspiratör 2018
 • En föreläsning om motivation som går att översätta till alla situationer och livsstilar
 • Tar upp aktuella och viktiga ämnen som människors lika värde och rättigheter
 • Ger konkreta exempel och verktyg
 • En inspirationsföreläsning med WOW-känsla
 • Välformulerad och träffsäker föreläsning som är spännande att lyssna på