Praktisk information

Halmstad Ishall
Hockeyskolan är belägen i Sannarpshallen som ligger inne i Halmstad Arena.
Adress: Halmstad Arena, Växjövägen 11, 302 44 Halmstad. Klicka här för karta.
Parkering framför ishallen. Inskrivning inne i pingishallen, följ skyltarna.

 

Ej en auktoriserad sommarhockeyskola
Från och med januari 2016 är Maria Rooth Sommarhockeyskola ej en auktoriserad sommarhockeyskola via Svenska Ishockeyförbundet. Detta på grund av att de enbart auktoriserar föreningar, ej företag. Rent praktiskt innebär det här att eleven inte är försäkrad via Svenska Ishockeyförbundet under veckan.

 

Inskrivning:
Inskrivning sker i arenan mellan 14.30-16.30. Vid inskrivningen i pingishallen söndagen v. 30 får du en t-shirt, schema, ackreditering samt information om veckan. Fri istid om du så önskar finns mellan 14-16.30. Maria Rooth Klädkollektion 2020 kommer att säljas under inskrivningen, här kan man betala med kontanter, samt swish.
Inkvartering på Sannarpsskolan kommer att vara efter invigningen, runt 18.00, men det finns möjlighet att lämna in sitt bagage redan mellan 15-16 på skolan.

Klicka här för karta till skolan.

 

Invigning:
Invigningen kommer att hållas klockan 17.00 i arenan som heter A1 (inne i Halmstad Arena). Föräldrar är mycket välkomna att närvara. Alla deltagare samt de föräldrar som så önskar tar plats på läktaren och på golvet.

 

Avslutning:
Avslutningen sker på lördagen i någon lokal i arenan. Föräldrar är mycket välkomna att närvara. Sista gruppen är klar runt 16.00.

 

Lämning/hämtning av bagage på Sannarpsskolan:
Lämning: Den 26 juli finns det möjlighet att lämna in sitt bagage på skolan mellan 15-16.
Hämtning: Bagage hämtas på Sannarpsskolan den 1 augusti mellan 7-11.30 (absolut senast 11.30!). Be gärna din dotter skicka en bild på sitt bagage (till er) och var det står i entrén.
På skolan vill vi inte ha föräldrar inne bland tjejerna i korridorerna (förutom vid lämning av bagage). Däremot går det utmärkt att ta kontakt med sin dotter/döttrar och möta upp dem i entrén. Respektera detta – vi gör detta för tjejernas skull så de ska känna sig helt avslappnade inne på skolan.

 

Mat:
Veckans alla måltider serveras på skolan, förutom mellanmålen som äts i ishallen. I ishallen har vi en egen cafeteria i en av ishallens hörn där det säljs fantastiska mackor, fikabröd, drickor, godis, frukt mm till er föräldrar/anhöriga på plats.

 

Bank:
Det finns möjlighet att lämna sina kontanter i en “bank” som är tillgänglig när klädshopen är öppen. Man gör en insättning första dagen, pengarna förvaras hos den shopansvarige under veckan och man kan hämta ut valfri summa när banken är öppen. Ev. resterande pengar hämtas ut vid avslutningen.
Pengar, mobiltelefoner samt övriga värdesaker och tillhörigheter som lämnas på skolan eller i omklädningsrum ansvarar inte Maria Rooth Sommarhockeyskola för. Ta därför med så lite värdesaker som möjligt.

 

Kom ihåg lista:
Madrass (uppblåsbar kanske?), täcke, lakan och kudde, skavsårsplåster samt alvedon/ipren, vätskeersättning, full utrustning (förutom hockeytröja) och klubbor (plus en extra till off-ice träning),  skridskoskydd, golfboll/träkula för off-ice, joggingskor, träningskläder, handduk*2, badkläder, regnjacka/paraply, fickpengar.

 

Ändring i grupperna:
Hockeyskolans ledning har rätt att ändra i grupperna. Detta görs i samråd med tränarna, gruppledarna samt eleven. Vi uppmanar föräldrar att ha överseende, vi tar beslut efter vad vi anser vara bäst för eleven.

 

Slipning:
Det kommer att finnas möjlighet till slipning under veckan. Se till att Du kommer till lägret med nyslipade skridskor! Om Du har nya skridskor, så rekommenderar vi att Du provar dem innan lägret för att undvika skavsår samt att Du tar med Dina gamla skridskor!

 

Internatelever:
Internatelever sover i klassrum på Sannarpsskolan, ca 5 min gångväg från ishallen. Vuxna boendevärdar finns på skolan, de tar hand om tjejerna under hela veckan. Telefonnummer till dem finns tillgängligt vid ankomst. Du behöver ta med dig sovmadrass, underlakan, kudde, täcke/sovsäck samt liten egen handduk skolan (skolan har ej längre pappershanddukar).

 

Maria Rooth Klädkollektion:
Utanför cafeét kommer vi hela veckan att ha Maria Rooth Klädkollektion till försäljning. Kollektionen innehåller diverse olika produkter såsom; hoods, zip-hoods, mysbyxor, t-shirts, samt shorts. Vi satsat på en lite mer exklusiv kollektion, med fantastisk kvalité som tål att tvättas många gånger. Kollektionen riktar sig till en bredare publik, ja alla som är involverade inom hockeyn idag som tror på #hockeyforall.

 

Foto:
Eventuellt tas det individuella bilder med Maria samt dina ledare – för de som önskar. Priset är då 100:- och bilderna skickas via e-mail eller på annat elektroniskt vis direkt till eleven efter lägret. Mer information om detta kommer närmare lägrets start.

 

Café:
Café kommer att finnas uppe i ishallens ena hörn. Där kommer finnas både ätbart och drickbart såsom mackor, korv med bröd, hembakat fikabröd, kaffe/te, läsk, frukt, godis mm.

 

Kontakt:
Vid frågor kontakta maria@mariarooth.com